Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení ÚP ČR – Liberec – zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci budovy č. p. 632 – Výkon technického dozoru investora a koordinátora BOZP
Odesílatel Kateřina Boháčková
Organizace odesílatele Úřad práce ČR [IČO: 72496991]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 03.11.2016 12:54:50
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 ze dne 1. 11. 2016:
„Dobrý den,
prosím o vysvětlení zadávací dokumentace k veřejné zakázce „ÚP ČR Liberec - zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci budovy č.p.632 - výkon TDI a koordinátora BOZP“.
V článku 9.4 Zadávací dokumentace k výše citované veřejné zakázce je mimo jiné uvedeno:
…“Za významnou službu je považováno poskytnutí služby stejného nebo obdobného charakteru jako je předmět plnění této zakázky, (tj. výkon TDI a koordinátora BOZP souběžně při komplexní rekonstrukci občanské stavby)v rozsahu alespoň 3 zakázek za poslední 3 roky odpovídající předmětu souběžného plnění TDI a koordinátora BOZP u staveb, přičemž alespoň jedna z nich musí být s minimální hodnotou komplexní rekonstrukce stavby nad 50 mil. Kč včetně DPH a alespoň 2 zakázky musí být s minimální hodnotou každé komplexní rekonstrukce stavby 20 mil. Kč včetně DPH.“
Dotaz zní, zda bude uchazeči uznána technická kvalifikace, pokud předloží 3 ukončené zakázky v posledních 3 letech se souběžným plněním TDI a BOZP, přičemž jedna zakázka se týká výstavby občanské stavby s investičními náklady 187 mil. Kč včetně DPH, dvě zakázky se týkají komplexní rekonstrukce občanských staveb s investičními náklady 40 mil. Kč včetně DPH a 35 mil. Kč včetně DPH.
Předem děkuji za odpověď a spolupráci.“

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 ze dne 3. 11. 2016:
Zadavatel požaduje k prokázání TECHNICKÉ KVALIFIKACE mimo jiné doložení alespoň tří zakázek se souběžným plněním TDI a koordinátora BOZP při komplexní rekonstrukci stavby.
Tazatel předpokládá prokázání technické kvalifikace doložením pouze dvou zakázek týkajících se komplexní rekonstrukce stavby a jedné zakázky týkající se výstavby.
Zadavatel považuje tuto podmínku za zásadní a na jejím splnění trvá. Proto bude zadavatel nedoložení tří zakázek komplexní rekonstrukce stavby považovat za nesplnění technické kvalifikace.


Přílohy
- Vysvětlení_ZD_č_1.pdf (387.86 KB)
- Vysvětlení_ZD_č_1.pdf (387.86 KB)