Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Nový systém důchodových agend
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění veřejné zakázky je vytvoření a dodání řešení v rámci Jednotného informačního systému práce a sociálních věcí – konkrétně Nového systému důchodových agend (dále jen „NSDA“ nebo „Systém“), včetně ověření jeho vlastností formou dodání prototypu, jeho nasazení do ověřovacího a produktivního provozu, zajištění provozu systému a zajištění jeho souladu s platnou legislativou formou rozvoje. Předmět této veřejné zakázky zahrnuje následující části:
• provedení detailní analýzy a vytvoření detailního návrhu Systému;
• vytvoření, dodání a zprovoznění plně funkčního prototypu Systému v prostředí zadavatele, včetně úvodní migrace dat zadavatele či třetích osob pro zajištění ověřovacího provozu;
• vytvoření, dodání a zprovoznění Systému v prostředí zadavatele, včetně případné domigrace dat zadavatele či třetích osob;
• vytvoření a dodání dokumentace vztahující se k Systému;
• poskytnutí služeb provozu a správy Systému, podpory jeho uživatelů po jeho uvedení do provozu;
• poskytnutí služeb rozvoje Systému, a to na základě změnových požadavků; a
• poskytnutí školení pro klíčové uživatele, metodiky, správce a koncové uživatele Systému.
Podrobně je uvedeno v zadávací dokumentaci.

POZOR!!! Přílohy č. 5, 7, 8, 10 a 11 zadávací dokumentace obsahují důvěrné informace. Tyto části zadávací dokumentace budou poskytnuty dodavatelům v souladu s § 36 odst. 8 ve spojení s § 96 odst. 2 ZZVZ pouze na základě žádosti a oproti předložení podepsané dohody o mlčenlivosti (dále jen „NDA“). Vzor NDA, tvořící přílohu č. 9 zadávací dokumentace, je uveřejněn současně se zadávací dokumentací na profilu zadavatele k volnému stažení. Více informací viz zadávací dokumentace.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://mpsv.ezak.cz), na profilu zadavatele: https://mpsv.ezak.cz/profile_display_2.html; konkrétně k veřejné zakázce: https://mpsv.ezak.cz/vz00003192 více viz ZD.
Kontakt: Veškeré úkony v rámci tohoto zadávacího řízení a rovněž veškerá komunikace mezi zadavatelem a účastníkem zadávacího řízení probíhá elektronicky prostřednictvím elektronického nástroje EZAK.
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 13.04.2018 10:00
Datum zahájení: 18.10.2017 00:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: